Holland, Duncan Laurence “Arcade”

“Väga omapärane lugu. Ilusa ja meeldejääva meloodiaga. Laulja on võimsa ja kõrge häälega. Meeldib laulu pealkiri, seda konkreetset sõna kuuleb ühes salmis vaid ühe korra, aga kogu laulu mõte võtab pealkiri ilusti kokku.”

Itaalia, Mahmood “Soldi”

“Alustame muidugi sellest, et laul kõlab itaalia keeles ja see on väga-väga ilus keel. Ja siis laulja hääletämber ja muidugi ka välimus. Meeldib laulu minimalistlik produktsioon ja see, et refrääni saab ka kaasa laulda. See on esimene laul, mis jäi kummitama pärast kõigi laulude kuulamist.”

Kreeka, Katerine Duska “Better Love”

“Väga kvaliteetne ja suur pop-ballaad, mis jääb meelde. Lauljal on ilus hääl ja samuti ka välimus. Tervik pakett. Eriti meeldib video — huvitav, mis lahendus tuleb lavale, kas samasuguses stiilis?”

Küpros, Tamta “Replay”

“Mõnus tantsukas. Ja nagu ka pealkiri ütleb, jääb see replaytama. Võib-olla veidi tavaline tänapäevane tantsulaul, aga paljude ballaadide taustal toimib ilusti.”

Venemaa, Sergey Lazarev “Scream”

“Lazarevil on võimas, suure ulatusega hääl ja lugu ise on nagu filmi soundtrack — mulle meeldivad sellised filmilikud lood.”

Kontserdi korraldaja on Ekspress Meedia. Tee lahe kingitus oma emale, vanaemale, sõbrannale, sõbrale või kolleegile ja osta selle vahva kontserdi pilet SIIT!