Tordiraider annab detailse kirjelduse, milline peab olema tort, mis sobib olema Steve Aoki show osa – kui suur, kui kõrge ja millega kaetud. Öeldakse ka ära, et tordid pole mõeldud söömiseks, vaid näkkulöömiseks ning illustreeritud oma eesmärki näidetega headest ja halbadest kooginägudest. Teadmiseks, et hea kooginägu on Aoki standardite kohaselt niisugune, mis on võimalikult ühtlaselt koogiga kaetud.

Koogi kõige olulisemaks osaks on vahukoor, kuna suhkrupõhised glasuurid ei kleepu näo külge ning jätavad halva kooginäo, nagu selgitatakse raideris. Vahukoor ei peaks olema aga mitte koogi peal, vaid sees ehk siis sisuliselt on tegu vahukoorepirukaga.

“Puust ja punaseks” stiilis raideris on ära toodud koguni pildid õigetest ja valedest kookidest, mida aegade jooksul nähtud, ning kontserdi korraldajatelt nõutakse väga selget arusaama sellest, milline on üks õige Aoki loopimistort.

Selgelt on Aokil olnud halbu kogemusi, kuna raideris on suurte tähtedega kirjas, et see ei tohi sisaldada jäätist ega tohi olla külmutatud.

Mõõtude poolest on tegu paraja lahmakaga: 40 cm pikkust, 30 cm laiust ning 10 cm kõrgust. Asetatud peab see olema pehmele papile. “Vale kook võib inimestele haiget teha,” seisab muidu lõbusas võtmes läkitatud raideris (vt näidet allpool).

Weekend Festival Baltic toob 4.-6. augustini suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Suve suurimal rannapeol astub üles ligi 90 artisti, nende hulgas Avicii, Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm ja paljud teised.

Piletid festivalile on müügil aadressil www.weekendbaltic.com ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti.