Eesti räpi skandaalseim mees räägib "Weekenderile" antud avameelses intervjuus, kuidas minevik on mõjutanud tema loomingut, milline on tema kõige isiklikum lugu, miks ta ei taha olla enam seotud kuritegeliku maailmaga ning mida ta arvab enda tegude kajastamisest Eesti meedias. Tegu on mehe viimase intervjuuga enne trellide taha naasmist.

"Ükskord mul läks siin jälle väikeseks madinaks ja ma tundsin end nii halvasti kogu selle värgi pärast. Ma olen eemal olnud sellest kõigest. See on nagu tagasilangemine, see ei sobi – ma olen palju kõrgemal sellest, ma ei peaks seda tegema,“ rääkis räppar Beebilõust vaid paar päeva enne saatuslikku nädalavahetust, kui relvastatud poeröövikatse ta trellide taha tagasi viis.

Samuti näeb saates praegu maailmas üht populaarseimat noort artisti, 20-aastast Martin Garrixit. Garrix jutustab muuhulgas ka sellest, kuidas teda karjääri alguses üldse tõsiselt ei võetud. "See hoopis motiveeris mind - te ainult oodake, kuni kuulete mu järgmisi lugusid!" ütleb Garrix.

Millegipärast on palju noori edukaid muusikuid pärit Pärnust, teiste hulgas Rasmus Rändvee, Madison Mars, Syn Cole, Cartoonist tuntud Joosep Järvesaar ja Ago Teppand. "Weekender" püüab välja selgitada, kas see on juhus või on sellel ka mingi kindel põhjus.

Vaata Beebilõusta viimast intervjuud:

Eesti ainus popmuusikasaade „Weekender“ on TV3-e eetris täna kell 23.35.