Loe saate käiku:

Natalja

Esimesena astuvad kohtunike pilgu alla jalga keerutama Natalja ja Kaarel loo järgi "Diamonds are a girl's best firend".

Anna nimetab paari nunnuks ja naljatledes ka vargaks, kes teemantid kätte sai. "Tempo oli aga vist liiga kiire," nendib naine.

"Kui kostüüm võiks tappa, oleks see sinu kostüüm," ütleb Anu Nataljale ja nimetab Monroed nutikaks valikuks. "Natukene läks segamini ja tempo oli liiga kiire," lisab ta. "Aga sädelust oli minu jaoks piisavalt, et anda 7 punkti."

Teet Kasele meeldib Kaarli fantaasia ja pidev soengumuutus. "Sa olid väga tubli ja said väga hästi hakkama," lisab mees, kinnitades, et naine on tegelikult ka rohkemaks võimeline. "7 punkti."

Natalja kaotas 0,7 kg, mis on 0,8 % tema kehakaalust.
Kohtunikelt sai ta 6,7 punkti.

Punkte kokku: 7,5 

Herkki

Teisena saab au esineda auväärt žüriile Herkki ja Regina Presley loo "Jailhouse rock" järgi.

Anna ütleb, et sellises vangis võiks ta istuda. "Tants oli ilus," lisab ta ja annab 7 punkti.

Anu nimetab Herkkit erootiliseks apelsiniks, mida Anu ampsata soovib. Lisaks avaldab naisele muljet Herkki dekolteest paistev karvatuust ning ta uurib, kas see on ikka päris. "Mina ei näinud muud kui erootikat!" Pärast vallatut pööret, millega Herkki oma keha demonstreerib, saab ta Anult 8 punkti.

Teet nimetab tantsu tehniliselt suurepäraseks ja annab 8 punkti.

Herkki kaotas 2,3 kg, mis on 2,1% tema kehakaalust.
Kohtunikelt sai ta 7,7 punkti.

Punkte kokku: 9,8

Anneli

Anneli ja Ingmari tants on Teet Kase arvates tehniliselt suurepärane. "Hea algus, hea lõpp, keskel palju särtsu," ütleb mees ja ütleb, et on sõnatu. 8 puntki.

Anneli saab võimaluse kiita kooskosõli, mis sellise poweri neile andis.

Anu arvates oli särtsakas ja ta soovitab selle tantsuga Soome laevale esinema minna. "Tantsus oli aga palju uuh ja aah momente, kuigi tegelikult teil läks sassi," ütleb Anu, et tema peal selline trikk ei tööta. Antud 6 punkti teenib ära publiku böötamise.

Annat mehe tõstmisega aga ei peta. Tema oleks tahnud rohkem tantsu näha, mitte seismist ja huilgamist. Karmid 5 punkti.

Anneli kaotas 0,8 kg, mis on 0,8 % tema kehakaalust.
Kohtunikelt sai ta 6,3 punkti.

Punkte kokku: 7,3

Anna

Anu nimetab Annat kostüümi tõttu lasteaialapseks, aga pigem ikka heas mõttes. "Lavastusel oli sisu, see oli suurepärane, et te jaksate teha ja ei lähe lapiga lööma." Anu annab seksikiisuks kutsutavale Annale 7 punkti.

Anna kiidab minietendust samuti. Kleit ja peaehe koos loo kontseptsiooniga jäävad aga veidi Annale lahtiseks. Naine soovitab Annal rohkem naeratada ning annab 6 punkti.

Teet Kask ütleb et rock'n'roll ei ole kerge ja lootis spagaati näha, kuid pidi veidi pettuma, sest ei näinud ka üleviset. "Jalad oleks võinud rohkem liikuda." 6 punkti.

Anna kaotas 1,0 kg, mis on 0,9 % tema kehakaalust.
Kohtunikelt sai ta 6,3 punkti.

Punkte kokku: 7,2

Kaupo

Kaupo ja Monika saavad kiita Teet Kaselt hea loo ja loos seesolemise eest. "olete loonud hea karakterid," ütleb Kask ja kiidab, et Kaupo on nagu kala vees.

Anult saab Monika kiita ja soovib isegi selles vanuses nii hea vana näha. "Ma kartsin seda, et te mängite vanureid ja läheb koperdamiseks ja see on üks kaval nõks, aga läks hoopis päris tantsuks."

Anna ütleb, et tempo oli hea ja Monika kehastatav vana daam oli võluv.

Kaupo kaotas 1,0 kg, mis on 0,8% tema kehakaalust.

Punkte praegu Kaupole ei anta - see selgub siis, kui viimane paar ka tantsinud on.

Kristi

Anu ütleb, et teda hämmastas Kristi tants nii, et tal ei läinud sammud sassi. "Nagu päris tantsija," kiidab Anu. "Imeline areng."

Algus oli Anna arvates emotsionaalne ja särtsakas, aga Kristi ei pidanud vastu lõpuni tema arvates. "See on näha, et sulle meeldib tantsida," ütleb Anna ja avaldab lootust, et tema punktidega saab paar edasi.

Teet Kask kiidab head algust ja lõppu. "Keskjoonel tuli sisse Kristi Pavlovi refleksid ja oma märgisüsteemid," mida Kase terav silm märkas. "Sul on vaja rohkem töötada enda poolega ja ennast usaldada."

Kristi sel nädala kaalu ei kaotanud, vaid võttis hoopis juurde 0,5 kg. Seega on lisandunud ka 0,5% keha kogukaalust.

Kaupo ja Kristi on ohus kaalukaotuse vähesuse tõttu, punktide põhjal aga Anneli.

Tänanetrimmisaade jäi viimaseks Kristi jaoks, kes pingutustest hoolimata kaalu eikaotanud.