"Sellest filmist tuleb kõige võimsam Eesti linateos läbi aegade. Vähemalt sama hea kui legendaarne "Taskuninjad"," kiidab Kivirünk.

Sõprade seas Kivi-Olliks kutsutud filmimees läheb ilmselgelt närvi, kui ajakirjanik "Taskuninjade" kohta midagi ei tea.
"Kas tasub üldse intervjuud jätkata?! Ma mäletan, kuidas Urmas Ott oma saateid ette valmistas! Kuhu on jäänud kvaliteet-ajakirjandus? Miks saadetakse maestroga rääkima mingisugune peedistatud kirjatsurnik?" lärmab mees ja vehib käega nii, et tema kõrva taha pandud pabeross pooleks murdub ja vististi stsenaariumit väljastanud trükimasina tubakapuruga katab.

Egas midagi, tuleb lahkuda...
"Jää seisma!" röögatab mees nii ehmatavalt, et esikus kingapaelu siduva ajakirjaniku suust kukub köögist virutatud õun otse režissööri pruuni kummikusse.

"Ära parem rohkem lolle küsimusi esita. Ole vait ja ma räägin kõik ise ära," muutub maestro leplikumaks.

Selgub, et mainitud film on sügavamõttelisem, kui arvata võiks. Stsenaariumis on kirjas, et bipolaarse mehe Janko Tätvere mõlemad isiksused satuvad korraga keskeakriisi ja peategelane otsustab oma saunaga ümber maailma purjetada.

"Janko sööb, palvetab ja higistab kolm aastat järjest. Iga kord ei peagi sauna kütma vaid juba mõtted on nii hirmsad, et võtab selja märjaks.
Minul juhtub seda tihti, näed, praegugi vihastasin nii koledalt, et kaenlaalused leemendavad," tõstab filmimees käed üles.

"Film lõpeb sellega, et Janko saab väga rikkaks, sest tema seiklustest on film tehtud... Oi kurat! Ma rääkisin lõpu välja! Kuule, ära seda sisse pane," palub režissöör.

Nüüd teeb ajakirjanik vea ja küsib, kas tegu pole siiski pooleldi plagiaadiga Julia Robertsi filmist "Söö, palveta, armasta".

Maestro ja tunnetespetsialisti nägu tõmbub lapiliseks ja siiani kõrva taga püsinud katkine pabeross imbub hämmastava kiirusega laubalt nõrguvat higi täis.
"Nüüd on sul aeg palvetada," sisistab Kivirünk ja tema käsi otsib laualt ründerelva.

Hea, et ajakirjaniku kingapaelad seotud on. Vahemaa ründaja ning viskerelvaks muutunud plastist õllepudeliga on piisav, et hingeline kahju tegemata jääks.

Karmavõlg nõutakse sisse kaks nädalat hiljem, kui Kivi-Oll saab spetsialistist sõbralt vihje, et Muuga kandist võib veel häid seeni saada.
Selgub, et ka kummikus võib korralik seen elada. Ainult kasvupinnas peab hea olema.