Austajad on loonud toetusgrupi ja väidavad, et saatega toimub kokkumäng, sest nemad ei saanud lemmiku poolt hääli anda. TV3 "Seitsmesed uudised" võtsid asja üksipulgi lahti ning andsid sõna nii fännide eestvedajale kui ka hääletuse eest vastutajatele, kes väidavad, et süüdistused on alusetud ning kõik toimis, nagu pidi.

"Kontrollisime antud väidet, rääkisime oma partneritega teistes võrkudes - kõik kontrollisid oma võrgu kõned üle ja mitte mingisuguseid anomaaliaid, tõrkeid ei täheldatud. Kõnekatkeid on ka kõigis võrkudes puhul kõikide operaatorite võrkudes sarnane ja kui kuskil oleks mingid suured erinevused, see torkaks skohe silma," kommenteeris Eesti Telekomi teenusnumbrite ärijuht Toomas Sau.

"Meil tõesti poleks mingit probleemi Karl Mihkel Salong saatesse n-ö tagasi võtta, kui mõne juhtumi oleks leidnud, aga siin seda pole kahjuks juhtunud," sõnas TV3 tegevjuht Priit Leito.

Salong ise oma väljalangemist liialt hinge ei võta, küll aga liigutab teda fännide poolehoid. "Eks see ole showbusiness. Kes teab, mis seal võib olla. Aga minu jaoks on tõesti üllatus see, et inimesed vaeva näevad selle nimel. Mul on ausalt väga hea meel ja suur aitäh teile! Nüüd saan lihtsalt kasutada oma fännibaasi, et hakata muusikat tootma," kommenteeris Salong.