TaRutat loetakse üheks Ukraina noorema põlvkonna põnevamaks etnoroki bändiks. Folkmuusikute Jevgeni ja Olena Romanenko juhitud kooslus segab Ukraina folklooripärandit uljalt rokiriffide, fusioni käikude ning triphopi ja dubstepi rütmidega, tulemiks põlvkondade ja -stiilide ülene põnev etnokokteil. Üleilma festivalilavadel karastunud bändi kaasaegse kõlapildi eest vastutab DJ ja biidimeister Igor Lyodin.

Laupäeval, 29. märtsil astub TaRuta koos Eesti-Ukraina tulefolgi bändiga Svjata Vatra üles ka Ukraina Kultuurikeskuses toimuval solidaarsusüritusel, kus avaldatakse toetust Ukraina rahvale ning Maidanil hukkunutele ja kannatanutele. Ürituse avab Ukraina suursaadik Eestis Viktor Kryzhanivsky. Lisaks muusikaliste etteastete nautimisele on külalistel võimalik osa saada lihavõttemunade värvimisest ja ekskursioonist kultuurikeskuse põnevas arhitektuurilises kolmikus, mille hulka kuuluvad ka Ukraina katoliku kirik ning väike klooster.

Tallinn Music Week: Maailmaküla esitluskontsert Kloostri Aidas. Facebooki üritus asub SIIN

Festivalipassid ja üksikpiletid kontsertidele on saadaval Piletilevist. Tallinn Music Weeki konverents on välja müüdud. Passid mis tagavad sissepääsu kõigile festivali kontsertidele maksavad festivalinädalal 55 €. Festivalipass tuleb vahetada käepaela vastu TMW infopunktis Viru Keskuses 24. - 29. märtsini. Soovitame muretseda pilet või pass eelmüügist, et vältida järjekordi.

Üritus toimub täna kell 17.30-19.00 aadressil Laboratooriumi 22!