"Liha luudel" on mõtteline järg psühhootilise realismi lavastusele "Mõnikord on kõik nii selge". Tegeletakse varasemast koostööst õhku jäänud teemadega. Sarnased on ka trupi koosseis ja lavastusprintsiibid. „Liha luudel“ kunstnikuks on Arthur Arula, dramaturgiks Maria Lee Liivak, valguskunstnikuks Priidu Adlas ning mängivad Liisa Pulk, Maarja Mitt, Katariina Ratasepp, Jüri Tiidus, Roland Laos, Lauri Kaldoja ja Hendrik Toompere jr.

Trupp tegeleb tänapäevas kaduma läinud pidupäevatunde otsimisega. Kui sünnipäevad, jõulud ja isegi täielik päikesevarjutus on minetanud igasuguse tähenduse ja pühaduse, kuidas on võimalik luua endale vahel ikkagi mõni pidupäev, kõrgendatud moment ajas, mil olemine ja elu väärib tähistamist?

Lavastuse dramaturgi Maria Lee Liivaku sõnul on "Liha luudel" peaasjalikult välja kasvanud igatsusest sisukama, pühama, intensiivsema, haprama, väärtuslikuma elu ja teatri järele. Oma esimesel kohtumisel sõnastasime otsingut, mis poleks kindla peale minek, vaid kannaks endas ajastule omase groteski kõrval haprust ja ilu. Tõdesime, et elutunnetuse teeb tihedamaks surma tundmine ja aktsepteerimine; elus, kus kogu aeg kõik on olemas, kättesaadav ja võimalik, pole pidupäevatunnet, nii nagu teater, kus kõik on kogu aeg võrdselt oluline, on surmavalt igav vaadata. Arusaam, et meil tänapäeval ei ole enam toimivaid üleminekuriitusi ning täiskasvanuks saamist vaadatakse kui tüütust, mida lõppeks võib raugaeani edasi lükata, kaotades seeläbi loomuliku elutarkuse aja möödumisest ja elu lõplikkusest, viis meid vajaduseni luua iseenese jaoks siirderiitus. Kellega see millal juhtub, selgub etenduste käigus.