Kuna stiililiselt lähevad Rival Sonsi ja Dramamama liikmete muusikamaitsed kokku kui valatult, siis on tõepoolest sündinud unelmate sõprusside — erinevates arvustustes võrreldakse Rival Sonsi lausa selliste nimedega nagu Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Cream, The Who ja Steppenwolf ning samad mõjutajad on ka Dramamamal. Muide, lisaks sellele, et kahe bändi kitarristid Scott Holiday ja Laur Joametsa näevad üsna ühesugused välja, mängivad nad isegi samade instrumentidega, milleks on Gibson Firebird (Scott Holiday instrument, mida ka pildil näha võib)

Dramamama juhtfiguur Mikk Tammepõld lausus, et väga hea meel on, et Rival Sons neid taas endaga lava jagama palus. “Muusikud toetavad ja tunnustavad üksteist ning Rival Sonsi näol on tegu super bändiga, kes loob väga jõulist ja dünaamilist muusikat,” räägib Mikk. “Eelmisel Tallinna kontserdil olles oli tunne nagu oleks ajamasinaga seismekümnendatesse lennutatud,” muigab ta ning lubab, et need, kes selle ajastu rokkmuusikat austavad, saavad kindlasti suure elamuse osaliseks.

Pileted Rival Sonsi kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja kodulehel ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed kontserdile avatakse kell 19.00.

Rival Sons Rock Cafés:

Dramamama Rock Cafés: