Monoteatri juht Karl Kermes kinnitab, et "Ürgmehe" litsentsi plaanitakse tulevikus pikendada, kuid täpne aeg pole veel teada. "Jätkuvalt suur huvi etenduse vastu pani meid pikendamise peale mõtlema, kuid kindlasti ei saa see toimuma enne sügist," ütles Kermes. "Publiku õnneks lahutab meid sajandast "Ürgmehest" veel 12 etendust, mida on võimalik vaadata nii Tartus kui Tallinnas.“ Kes ka neil kordadel ei jõua seda vaatama saavad ennast lohutada Ühendatud Ürgmeeste DVD-ga, mida on võimalik osta paljudest poodidest ning viimastelt etendustelt.

Jan Uuspõld peab täpselt aasta jagu Eestit naerutanud "Ürgmeest" edukaks projektiks, mida oli tänu publiku positiivsele tagasisidele väga nauditav esitada. „Aasta aega hiljem, kui selja taga on suvetuur ja üle 80 etenduse, võin ausalt öelda, et mul ei tekkinud kordagi vastumeelt lavale minekul,“ lausus Uuspõld.

Uuspõllu ja Kermese sõnul meeldib monoetenduse fännidele kindlasti ka uus etendus, mille kohta edastatakse täpsemat informatsiooni juba järgmisel kuul. Andrus Vaariku käe all valmivat lavastust "Isa" hakkavad paralleelselt mängima Jan Uuspõld ja Alo Kõrve. "Isa" on jätk ja paariline "Ürgmehele".

Kui "Ürgmees" räägib mehe vaatenurgast ja kohandumistest maailmas, kus elavad ka naised, siis Isa on näidend, kus käsitletakse perioodi, mil naine ja mees on juba mõnda aega koos eksisteerinud ja ühel päeval raputab nende idüllilist maailma uudis - me tahame vist saada last.