Aprillikivi toimub Tartus juba teist korda ning asukohaks on nostalgiline Rock & Roll Hell oma vana hea sisehooviga, kus on võimalik grillida ja kevade tulekul silma peal hoida. Kella 21.30st alates astuvad üles järgmised esinejad: Deathcats, mis on pool Tallinn, pool Tartu bänd, Smõuk, Crystal Cloisters, Atomic Caravan Tartust. Oma esimese lavakatsetuse teeb Hobo Jacket Tallinnast!

"Tugev annus head muusikat, kõrvahellitust erinevale maitsele. Mässumeelsus, suitsusus, psühhedeelsus - turgutust saab nii keha kui vaim. Audio-visuaalset kaledoskoopilisust lisavad härra Sääsk ja Tartu oma melomaan Priest of Shit," jutustab ürituse korraldaja Rol, kes tähistab kõnealuse üritusega ka oma sünnipäeva.

"Lisaks meeleolukale õhtule on muude üllatuste seas ka üllatusauhind, mis ootab väljaloosimist ja kui mitte varem, siis peo lõpuks on kevad kindlasti kohale jõudnud.
 Eelmise Aprillikivi võib lugeda rahvarohkeks ja meeleolukaks. Kõik sujus nii nagu pidi, kuid seekord on esinejaid rohkem, rahvas juba teab, mida oodata, kevad on veel tulemata," selgitab Rol juurde.

Ürituse ametlik algus on kell 21.00, pileteid saab soetada eelmüügist või kohapealt. Kogu piletitulu läheb DIY ehk "do it yourself" pidude kulude katteks ja bändide vahel jagamisele. Pilet maksab 6€ ning eelmüügist, esimesel tunnil või klubikaardiga 4€. Eelmüügist saab pileteid osta päev varem rokibaarist Underground.