Filmid linastuvad algusega kell 16.00 ja 19.45 (välja arvatud 14. novembril kell 16.00). Mõlemad filmid on valitud Sleepwalkersi võistlusprogrammidesse, "Pihv " rahvusvahelisse ja "Krantsid" Eesti võistlusprogrammi.

"Pihvi" (rež. Mihkel Ulk) tegevuspaigaks on väike alevik ning loo keskmes eesti perekond, kahe lapsega. Lihttöölisena sigalas töötavat isa piinab see, et ta pole suutnud eduredelist üles ronida. Sealsamas veterinaarina tegutsev ema on väsinud kuulamast mehe katteta lubadusi ja leevendamast tolle alaväärsustunnet.

Teineteisest võõrdunud vanematel ei jää üle tähelepanu, et märgata, mis toimub nende poegade elus.

"Pihv" on nukker pilt suurest osast Eesti ühiskonnast, kus unistused aitavad küll pisut reaalsust taluda, kuid kannatuse katkemine on juba väga lähedal.

Filmi peaosi mängivad Mari Abel ja Andres Mähar, nende poegade rollides Tõnu Tanel ja Ove Leišovnieks.

Filmi pikkus on 27 minutit ja selle tootis Allfilm. Filmi treiler on nähtav siin.

"Krantsid" (rež. Sutharsan "Sui" Bala) on juba pälvinud eripreemiaid Nordisk Panoramal ning Norra lühifilmifestivalil.

Filmi peategelane on moslemi immigrandist neiu Nazeeya, kellel on jäänud üks päev, et leida endale Eestist mees enne kui vanaisa ta koju viib ja traditsioonidele vastavalt oma sõbrale mehele paneb.

"Krantsid" on lugu põlvkondade vahelisest mittemõistmisest ning sellest, et isiklik vabadus võib maksta väga kõrget hinda.

Filmi peaosades astuvad üles Jekatrina Novosjolova, Ago Soots, Jevgeni Gaichuk ja Paulo Kulešov.

Filmi pikkus on 39 minutit ja selle tootsid Alexandra Film ja Nocturne Productions.