"Eks ma võtsin seda asja kerge muigega, kui laulu autor Rainer Michelson ütles, et paneme selle Eesti Laulule ka," jagab Ivo Linna Publikuga oma emotsioone. "Ega ma ei ütlegi, et ma kujutaksin ette, et ma Eurovisionile saaksin. See oli väike väljakutse ja mulle meeldib, et selline meloodilisemat sorti pala pääses," lisab ta ning tunnistab, et viimasel ajal kipub just tema nooruspõlves moes olnud muusika osakaal väikseks jääma.

"See, et ta läks loosi, on väga hea, mulle meeldib," ei varja Ivo Linna oma rõõmu ning lisab, et pärast "Kaelakee hääle" triumfi viienda koha näol, ei ole ta rohkem eurolaulule pürginud. "Tolle aja kohta oli see suur võit, meie jaoks täpselt nagu oleks terve Eurovisioni võitnud," sõnab ta ja täpsustab, et Eesti eurolaul astus selle saavutusega maailmakaardile ning uhkustunne oli piiritu.

"Olen ka hiljem ikka Eurovisioni jälginud ja tõsi on see, et see on noorte inimeste pidu. Kui keegi ongi seal vanem, mõjub see kerge vürtsina," muheleb Linna.

"Kuna mulle see lugu väga meeldib, siis ma andsin autorile vabad käed," täpsustab ta loo sattumist Eesti Laulule. "Ma ei hakka siin oma vanust rõhutama, aga selge on see, et uute tegijate terved põlvkonnad peale kasvanud ja see on väga tore, minu käsi tõuseb alati nooruse poolt," sõnab Ivo Linna ja lisab, et tal on väga hea meel Eesti Laulul osaleda ning loodab, et rahvale samuti meeldib. Esimesena teatab ta pääsust konkursile oma kallile abikaasale.