Imeilusa Anisa teekond saates jäi paraku lühikeseks, kuid oli see-eest väga värvikas:

Kohtunike kommentaarid Anisa esitustele olid alati väga head: 

Tallinna eelvoor ja teatrivoor: "Kust kohast sina sellise välimuse ja häälega välja tulid?" küsis Maarja-Liis ning Mart Sander ja Mihkel Raud olid temast veel suuremas vaimustuses. "Mina olen müüdud!" nentis Mihkel ning Mart kinnitas, et Anisa näol on tegu "täiskomplektiga". Teatrivoorust pääses Anisa edasi kindlalt ning ilma suurema pingeta.

Esimene stuudiovoor: Anisa esitas laulu "Price Tag" ning Mihkel Raud oli rõõmus: "Sa olid väga tubli, ehk andis otse-eetri närv veidi tunda, aga minu meelest oli tore esitus," rääkis Mihkel. "Kindlasti pole lihtne olla esimene, loo valik polnud kõige lihtsam, aga väga efektne algus oli," leidis Maarja. Mardile meenutas Anisa esinemine nostalgilisi Korea filme. "Sind vaadates saan ma aru, miks neid tehti. Võin sind vabalt finaalvoorus näha," leidis ta toona. 

Esimene finaalsaade: Lauluks oli Mariah Carey "Hero" ning esitus oli korralik. "Sa valisid tänasele teemale vastava loo, see on üks suuremaid lugusid ja sa palju sellele alla küll ei jäänud, sa oled tõeline superstaar!" kiitis Maarja. "Ma olen kusagil Taimaal kasiinos, kui ma vaatan sind," muheles Mart ja kinnitas, et tegu on komplimendi, mitte negatiivse hinnanguga. "Ma ühinen kaaskohtunikega, selline ameerikalik laulustiil on sinu leivanumber, mulle väga meeldis, aitäh!" oli Mihkel vaimustuses.

Teine finaalsaade: Anisa rõõmustas võimsa kantrilooga Shania Twainilt "Any Man of Mine". "Sa näitasid end täna väga mitmekülgsest poolest ja see on oluline. Mulle meeldis su hääles metalne ja tugev kõla, mida varem pole kuulnud, üllatasid mind, sinus on palju peidus ja jään ootama uusi nüansse, millega sa üllatad," arvas Maarja. "Mina ausaltöeldes ei armastanud 90ndaid ja olen õnnelik, et need on üle elatud, aga sinu laul tõi mulle just nende 90ndate ilusamad hetkel, kus oli suur roll pidulikul pop-laulu maneeril ja kuigi kantri ei ole minu meelismuusika vallast, siis ma olen rõõmus, et suutsid selle ilusti ära laulda ka minu jaoks," kiitis Mart. "Mulle meeldib see ruuduline särk, mille sa Taukari seljast oled ära võtnud. Ma olen väga mures, et 3 tüdrukut on jäänud ja ma õudusega ootan, kuidas peame olema saates, kus on ainult poisid, seega need, kes tüdrukute poolt ei hääleta, pole mu sõbrad. Mina lähen helistan sinu poolt!" tegi Mihkel Anisale moraalse pai.

Kolmas ja ühtlasi viimane finaalsaade: Anisa esitas Tõnis Mägi laulu "Sind otsides". "Su häält oli hea kuulata ja seda, kuidas sa mõtlesid, mis tähendus selle laulu taga on. Lõpp läks veidi käest ära, aga üldiselt mulle meeldis," arvas Maarja. "See on väga huvitav, et kirjutamata seadus on, et Tõnis Mägi on midagi nii ürgrahvalikku, kuid sa andsid sellele laulule rahvusvahelisuse ja erinevalt Maarjast, mulle väga meeldis!" arvas Mart. "Tore oli sind kuulda eesti keeles laulmas ja kuigi sinu esituses oleme kuulnud ka teistsugust kraami ja kahtlemata sulle need power-ballaadid sobivad, siis mulle meeldiks sinult rohkem kuulda särtsu ja pauku!" avaldas Mihkel oma südamesoovi, mis paraku jääb täitumata. 

Väljalangejaid ennustades oli Mihkel Raud ainus kohtunik, kes pakkus, et lahkuda võiks Anisa. Nii paraku ka juhtus...

Kallis Publiku lugeja, kas oled kohtunike ja rahva arvamusega rahul?