Heida pilk peale, nendeks on:

1. Number Ö
2. Dramamama
3. No More Fridays
4. Paha Polly
5. Revolver
6. Kruuv
7. Legshaker
8. Emerald
9. Rob Findel
10. Mockingbird
11. Redneck Rampage
12. Driven

Žüriisse, kes valiku tegi, kuuluvad Rabarocki peakorraldaja Kristo Rajasaare, Jägermeister'i tootejuht Janno Hert, Tallinn Music Week esindaja Ivo Kiviorg, Rock Cafe promootor Gunnar Viese, audiospetsialist Erik Pauklin, R2 esindaja DJ MOP ning möödunud aastase Rock Liiga võitjabändi Nevesis liikmed.

Konkursi demovoorus osales 50 bändi ning Jägermeister'i tootejuht Janno Hert võtab žürii töö kokku sõnadega "väga keeruline": "Tegelikult oligi arvata, et valik kerge olema ei saa. Aga, et nõnda palju on kandideerijate seas uusi ja veel tundmatuid bände, kelle tase niivõrd kõva, ei osanud küll arvata. Täpselt nii ongi 12 bändi hulgas mitu uut ja huvitavat artisti, kellele saab Jägermeister Rock Liiga loodetavasti hüppelauaks suurematele lavadele ning tuntuse poole."

Registreerunud bände oli ka väljaspoolt eesti piire: Leedust ja Venemaalt, kuid kuna konkursi reglement näeb ette, et konkursil saavad osaleda ainult eesti bändid, siis naljatleb Janno Hert, et peab tegema Leetu kõne ja teavitama, et selline ettevõtmine on oodatud ka sealmail.

Poolfinaalid toimuvad 2. ja 10. märtsil Tallinnas Rock Cafés ja Tartus Genialistide klubis toimuvatel eelvoorudel, kust selgub 6 bändi, kes 23. märtsil Rock Cafés toimuval finaalkontserdil. Peaauhind on Rabarock 2012 esinemiskoht ja auhinnaraha 3333€!

Vaata võitjabänd Nevesise esinemist eelmise aasta Rabarockil!