Tanel Laidna - Jaagup Kreem / Terminaator „See ei ole saladus”

Kohtunike kommentaarid olid pigem positiivsed, erilist kiitust sai Taneli ülitäpne hääletämber ja hoogne lavaenergia. Palju nalja visati ka Jaagup Kreemi aadressil ja heideti talle ette lavalaudadelt kadumist.

Marta Arula – Inger „Coming Home“

Kohtunikud heitsid Martale ette muheduse ja filigraansuse puudumist ning olid kahevahel, kas oleks tahtnud täpsemat jäljendamist või julgemat paroodiat. Üldiselt peeti etteastet nõrgaks.


Mihkel Tikerpalu – Jüri Mazurcak / Monitor „Ootan tuult“

Kohtunikele üldiselt meeldis, kuna number vastas Kalmeti sõnul väga mitmele küsimusele - mis sai Terminaatori ülejäänud koosseisust ja kust on saanud oma mõjutused NOËP-i mees Andres Kõpper.


Marianne Leibur – Rihanna „Umbrella“

Kohtunikud tuvastasid Marianne etteastes ebakindluse ja närvilisuse, kuid hindasid tema pingutust laulmisel ja tantsimisel. Kiideti väga ka kauni neiu seksikat välimust.

Eleryn Tiit – Robin Juhkental / Malcolm Lincoln „Siren“

Kohtunikud läksid selle esituse peale leili ja sattusid vaimustusse. Kui aga Eleryni kiideti, siis originaalartist Robin Juhkental sai palju kriitikat. "See on üks õudsemaid lugusid, mida ma tean. Kohutav!" nentis Mait Malmsten.

Norman Salumäe – Pikatoro „Ppap“ (Pen Pineapple Apple Pen)

Selle hullumeelse etteaste peale pidid kohtunikud nentima, et tegu oli tõelise meistriteosega, kus parodeeritakse paroodiat. Üllatust põhjustas asjaolu, et Norman oskab nii laulda kui tantsida.


Kärt Anton – Laura Põldvere „Head uut aastat“

Kärdi ülierootiline etteaste tekitas kohtunikes kimbatust ja pani Mait Malmsteni kokutama. "Juba see algmaterjal oli nii jabur," muigas terava keelega Henrik Kalmet, viidates Laura Põldvere vürtsikale originaalesitusele.


Madis Arro – Margarita Voites „Ave Maria“

Väga ilus. Meeletult hästi lauldud. Vapustav. Imeline. Need olid vaid mõned pahviks löödud kohtunike kommentaarid, kes lõid ahhetades käsi kokku ning ei jõudnud ära imestada Madise andekust.

Vaata pilte saate ettevalmistustest:

429 Kroonika lugejat ennustasid 2. saate võitjaks võrdselt Madis Arrot ja Norman Salumäed: