Esimene eelroog: Mäki talu pannkoogid sibula ja hapukoorega
Vaja läheb:
1 klaas keefiri
4 tk muna
1 klaas tatrajahu
2 tl küpsetuspulbrit
soola
suhkrut
siia kala
sibul
murulauk
tilli
30 tilka oliiviõli
sidrun
kalamari
hapukoor

Valmistamine: Eralda munakollane ja munavalge. Sega munakollased, keefir, tatrajahu, sool, suhkur, küpsetuspulber omavahel tainaks. Vahusta eraldi kausis munavalged nii, et munavalge kallutades kukub kausist välja. Tasaselt liigutades sega munavalgevaht taignale. Küpseta pannil väikesed pannkoogid. Tükelda siia kala, sibul ja murulauk väikesteks tükkideks. Sega ained kokku ühtseks salatiks ning lisa oliivõli ja pigista sisse ka sidrunimahla. Pannkoogid kata hapukoorega, lisa peale lusikatäis katet ja kaunista kalamarja ja tilliga.

Teine eelroog: Kadakane ürgveis
Vaja läheb:
500 g ürgveise sisefileed
100 g rucola salatit
200 g Saaremaa kadakajuustu
oliiviõli
värskelt purustatud pipart
soola
75 g veinis „Põltsamaa Tõmmu“ marineeritud mustsõstramarju

Valmistamine: Viiluta elektrilise viilutajaga imeõhukesed viilud liha, laota peale rucola lehed, õhukesed viilud juustu, purustada peale pipart ja soola, laota peale mõned marineeritud marjad, piserdada oliivõli ja marjade peal olnud marinaadiga.

Pearoog: Ahjus küpsetatud lestafilee krõbedate kartuliviiludega, praetud kukeseente ja sibulaga
Vaja läheb:
1 kg lestafileed
3 tk muna
100 g jahu
soola
tilli
1,5 kg kartuleid
oliiviõli
Persillade maitseainet
Kaste:
0,5 l omas mahlas kukeseeni
250 g 35 % rõõska koort
1 tk tükeldatud sibulat

Valmistamine: Vahusta munad, pane eraldi taldrikule jahu. Kasta lestafileed munasegust läbi ning keera jahust läbi. Prae lestafileed mõlemalt poolt ja lisa peale näpuotsaga soola ja tükeldatud tilli. Tükelda kartulid 0,5 cm paksusteks ketasteks. Sega kartulid oliivõlis ja Santa Maria maitseainesegus Persillade. Pane ahju 200˚ C 20 minutiks. Kastme valmistamiseks prae seened sibulaga, lisa rõõska koort ja lase tasasel tulel mõni minut keeda kuni kastme paksenemiseni. Pearoog on serveerimiseks valmis.

Magustoit: Kummuli õunakook kuumutatud suhkru ja maasikamoosiga
Vaja läheb:
5 tk haput õuna
fariinsuhkrut
2 spl võid
3 spl mandlilaaste
200 g muretainast
jäätist
värsket maasikamoosi
melissilehti

Valmistamine: Koori ja tükelda õunad. Määri koogivormi põhi võiga ning kata fariinsuhkruga. Laota tihedalt tükeldatud õunad ja mandlilaastud ning kata muretaignaga. Küpseta ahjus 200 C juures umbes 40 minutit, kuni muretaigen on ilusasti kuldpruun. Võta kook ahjust välja, lase mõni minut jahtuda. Serveeri kook jäätise ja värske maasikamoosiga, kaunista melissi lehe ja naeratusega.