Kui sulle mõni roog hakkas huvi pakkuma, siis retsepti leiad siit:

Esimene eelroog: Krevetid küüslaugu ja peterselli marinaadis krõbeda  ciabatta'ga

Vaja läheb:
hiidkrevetid
petersell
tšillipipar
küüslauk
õli
sidrunimahl
ciabatta

Valmistamine:
Tükelda petersell ja lisa õlile. Sega õlile ja petersellile pressitud küüslauk, tšillipipar ja pigista sisse sidrunimahl. Kalla õlimarinaad hiidkrevettidele ja serveeri koos ciabattaga.

Teine eelroog: Mozzarella prosciutto ja serrano singiga

Vaja läheb:
Buffalo mozzarella
Serrano sink
basiilik

Valmistamine:
Lõika buffalo mozzarella pulkadeks, kata iga pulk basiiliku lehega ja keera ümber Serrano sink. Roog on serveerimiseks valmis.

Pearoog: Kalkunifilee puuviljade

Vaja läheb:
kalkunifilee
pirn
viigimarjad
punane sibul
fariinisuhkur
valge vein
vesi
ingveri pulber
kaneel
sool

Valmistamine:
Lõika pirnid, viigimarjad ja punane sibul neljaks sektoriks ning pane ahjuvormi kalkunifilee peale. Sulata fariinisuhkur ning sega hulka valge vein, ingveri pulber, kaneel, sool ja natukene vett. Kalla kaste ahjuvormi üle puuviljade ning küpseta 200 kraadi juures 40 minutit.

Magustoit: Toorjuustukook marjadega

Vaja läheb:
Digestive küpsised
või
kaneel
3 karp Philadephia toorjuust
200 ml vahukoor
100 g rafineerimata suhkrut
3 tk muna
kirsse

Valmistamine:
Purusta küpsised ning sega sulatatud või ja kaneeliga ühtlaseks massiks. Suru segu 20 cm läbimõõduga lahtikäiva rõngasvormi põhjale pandud küpsetuspaberile. Küpseta põhja 10 minutit 180 kraadises ahjus. Täidise jaoks pehmenda suures kausis Philadelphia toorjuust, lisa vahustatud vahukoor, munad ja suhkur. Laota kirsid küpsenud koogipõhjale ning vala peale kooki täidis. Lase koogil sügavkülmas seista ja serveeri järgmisel päeval.