The Prodigy paneb püsti võimsa ja provokatiivse lavaetenduse, mille poolest nad tuntud on. Lisaks viimase plaadi lugudele tulevad esitlusele nende kõige kuulsamad lood “Firestarter” ja “Smack My Bitch Up”.

Reivikultuuri ristiisadeks nimetatud ansambel üllitas 2015. aasta märtsis oma kuuenda stuudioalbumi “The Day is My Enemy”, mille kohta The Billboard Magazine on öelnud, et plaat vastandub tänapäevasele karamellikastmes elektroonilisele tantsumuusikale, mis on kujunenud hoopis vähem rajuks skeeneks, kui oli tantsumuusikamaastik underground reivi-skeene aegadel, kus on Prodigy juured.

Õllesummer Festivali esindaja Tarmo Tuvike on väga rahul, et lõpuks on võimalik The Prodigy Eestisse tuua: “Oleme bändiga kolmel erineval aastal läbi rääkinud, aga kuupäevad pole klappinud. Seekord õnnestus!” Tuvike lisab, et nii soodsa piletihinna eest pole ilmselt kusagil maailmas võimalik nii suurt nime laval näha.

Vaata TV3 uudislõiku:

The Prodigy karjäär sai alguse Suurbritannias, Essexis, kus bändi kutsus kokku Liam Howlett. Nad on karjääri jooksul müünud üle 25 miljoni plaadi üle maailma, võitnud mainekaid auhindu, nagu kaks briti muusikatööstuse Brit Awards auhinda ning nomineeritud kaks korda Grammyle. The Prodigy hoiab endiselt enda käes ka maailmas kõige kiiremini müünud tantsumuusika albumi Guinnessi rekordit. Album “The Fat of the Land” müüs esimesel nädalal 317 000 eksemplari Euroopas, USAs 200 000.

Lisaks välisesinejatele astub lavale üle 100 Eesti artisti kümnel laval. 23. korda toimuv Õllesummer Festival leiab aset 6.-9. juulil Tallinna Lauluväljakul ning päevapiletihind eelmüügist on 15 eurot ning passi hind 35 eurot.