„Keegi on nimetanud seda pingviinide paraadiks, minu meelest on see nagu koertenäitus juba, selle järgi kuidas seda hindama hakatakse pärast,“ põrutab Valdo Randpere otsekoheselt saates "Radar".

"Ma ei ole läinud sellepärast, et esiteks mulle ei meeldi selline kätlemise tseremoonia. Mulle ei meeldi see, et siis seisab seal kõrval ajakirjandus ja pärast arvustab minu ülikonda ja minu soengut ja minu kaaslast ja minu sukki ja minu misiganes asja,“ ütleb Randpere.

"Me räägime koolikiusamisest ja me mõistame seda kõik hukka. Aga siis täiskasvanute inimeste kiusamist selle eest, kuidas nad riietuvad presidendi vastuvõtul Eesti Vabariigi aastapäeval, seda võib siis ükskõik kuidas nokkida ja õiendada selle kallal. See ei ole siis koolikiusamine enam. See on täiskasvanute kiusamine ja see on okei," võrdleb Randpere sellist välimuse kritiseerimist koolikiusamisega.

Randperel on asjast oma nägemus. Tema arvab, et vastuvõtt sellisel kujul on oma aja ära elanud: "Puudus on natukene see, et ta on muutunud hästi elitaarseks, ta on muutunud nagu presidendi peoks. Nüüd ta võiks olla selline kogu eesti rahvast ühendav rahvapidu, mitte presidendi peo pealt tikuvõileibade söömine."