"Fantastiline! Iga kord kui uuesti kuulan, meeldib üha enam. See on siiani mu lemmik, võimas! Ainus probleem on ehk see, et sel aastal on ju nii palju ballaade," muretseb karlos* Hispaaniast. "Hääl on kena, kuid laul on igav," muljetab Labre Ungarist ning arvab, et Pop Maniacs, August Hunt, Lenna ja Loss Paranoias oleks olnud oluliselt parem valik.

likelime Lätist soovib Eestile edu ning leiab, et Oti lool ei tohiks edukusel mingeid takistusi olla. "Ta on mu lemmik," lisab sama netikommentaator juurde ning temaga nõustub ka Danyeel Tšiilist, kes koos fsoghomonianiga Prantsusmaalt soovib tänaga ka Aapo Ilvest ilusate laulusõnade eest. Viimane arvaja leiab ka, et väga mugav on laulda eesti keeles ning enda keelt tulebki propageerida.

FabregasFan ja mitmed teised kommentaatorid pauguvad aga pettunult, et emakeelne laulmine tuleks Eurovisioonil üldse ära lõpetada. "Laul iseenesest pole paha, aga eesti keeles? Nagu tõsiselt? Makedoonia, Montenegro ja Albaania peaks olema üldse bännitud, sest see jauramine on kõrvadele liiga piinarikas!" ründab ta kogu jõudu kokku võttes.

Nii mõnigi eestlane on ilmselt samuti portaalis sõna võtmas, sest neid, kes laulu võõrkeelsuse üle kurdavad, tabab SvenMetslase terane kommentaar, et tegu on Eurovisiooni mitte Anglovisiooniga. "Kuigi laul on tiba igav, siis sõnad on fantastilised. Ott, edu sulle, sest see kulub marjaks ära," väljendab ta oma arvamust, mis jääbki oma meelestatuse poolest veidi ebaselgeks.

Mitu kommentaatorit leiavad, et Marvi Vallaste on teenimatult tagaplaanil. "Me tahame näha, kes on selle imekauni hääle taga, mis taustalt kostub. Too see naine ka valguse kätte ja võit on sinu, Ott!" leiavad soovitajad. Seda arvab ka Publik! Ott, näita Marvit uhkusega maailmale!

* - nimed esitatud nii nagu eurovision.tv lehel kirjas oli.