Mis seal salata, ka pisut nokastunud olekus tunduvad seltskondlikult nii mõnedki ettevõtmised eriti hea ideena. Sestap tasuks pilk peale visata nimekirjale tegudest, mis Positivusel rangelt keelatud on.

1. Tahad lõket teha, et vaikselt vahukommi või kaasa võetud viinereid grillida? Mõtle ümber, sest kusiganes festivali- või telklaalal on elava tule püstipanek keelatud.

2. Joobu vaid värskest õhust, heast muusikast ja äämisel vajadusel alkoholist. Ehkki kesvamärjuke on lubatud, siis kõik teised meeleerutajad (ja -rahustajad) on Positivusel vägagi taunitud. Ka need kõige looduslikumad.

3. Võtaksid kaasa oma kiisu, kutsu või kuningboa? Mõtle ümber, sest loomadel on siiski parim olla oma turvalises kodus kui kümnete tuhandete lärmavate inimeste ja mürtsuva muusika keskel.

4. Video- ja fotokaamera jäta pigem koju või, kui oled selle juba kotti pakkinud, jäta telklasse või autosse. Kõik salvestavad seadmed, peale nutitelefonide ja tahvelarvutite, on festivalialal keelatud. Jah, isegi GoPro-d. Parimal juhul saadab turvamees teid väravast tagasi. Halvimal võtab kaamera ära.

5. Leidsid endale festivalilt uue silmarõõmu ja tahaksite üheskoos tähistaeva all veemõnusid nautida? Mõtle ümber, sest öine ujumine on väga ohtlik ning tihti kurbade tagajärgedega.

6. Vihma sajab? Hangi endale vihmakeep juba enne, kui festivalile lähed, sest vihmavarjud jäävad sind kurvalt värava taha ootama.