Piret Järvis ei oska veel öelda, kas Vanilla Ninja osaleb eelvoorus või mitte. Ent kui oleks vaja Türki sõita, Piret kartma ei lööks: “Tavaliselt ju on niimoodi, et kui terroristid kuskil ründavad, siis pärast seda jätavad nad selle koha rahule. Aga mine tea, kui seal niisugune suur üritus toimub, äkki siis juhtubki midagi? Samas arvan, et see võib ju igal pool juhtuda — ei ole vist vahet, kas korraldada võistlus Istanbulis või Stockholmis.”

Eurovisiooni lauluvõistluse produtsendi Juhan Paadami kinnitusel pole ei Eestis ega rahvusvahelisel tasandil tehtud ühtki otsust, mis saab 12. ja 15. mail peetavast lauluvõistlusest, kirjutab SL Õhtuleht.

“Ma ei oska midagi ennustada — see pole üldse ennustamise küsimuski. Ma tean, et arutame seda küsimust täna, arutame seda järgmisel nädalal ning jälgime olukorda,” ütles Paadam.

Istanbulis viimase nädala jooksul toimunud pommiplahvatustes on hukkunud 52 viga saanud üle 750 inimese. On hoiatatud, et rünnakuid järgneb veelgi.

Kuna Eesti jäi sel kevadel Riias 21. kohale, peab meie esindaja kõigepealt osalema 12. mail peetavas eelvoorus.

Eelmise aasta Eesti eelvoorus mitme lauluga esinenud Kadi Toom tänavu ei osale, kuid Türgist tulevad uudised on ta ärevaks teinud: “Tekitab kartust, kas see üldse seal toimub!”