Elektroonilise tantsumuusika maailmas tänaseks päevaks juba üsna palju tuntust kogunud Syn Cole tõusis maailma suurtele klubimuusikalavadele eelmise aasta augustis, mil ta debüteeris Suurbritannias ühel Euroopa suurimal, Creamfields’i nimelisel tantsumuusikafestivali pealaval, Avicii hiti "Silhouettes" remixiga. Tema esinemine köitis plaadifirmat sedavõrd, et peagi tegi Avicii manager talle ettepaneku sõlmida plaadi- ning managemendileping.

Syn Cole valmistatud remix ise aga jõudis USA iTunes Dance Top 100 edetabelis suisa 20. positsioonile ning see võeti ka mängukavva USA suurimas sateliitraadiovõrgus Sirius XM. Syn Cole lugusid ning remixe on korduvalt mänginud oma raadio- ning livesettides enamik maailma kuulsamaid DJ-sid, nagu näiteks DJ Tiesto, David Guetta, Avicii, Pete Tong, Hardwell, Afrojack jpt. Mõned nädalad tagasi esines Syn Cole Miamis eksklusiivses Avicii hotellis koos mitme teise tuntud elektroonilise tantsumuusika artistiga.

Pärnust pärit Syn Cole’i kokkupuude muusikaga sai alguse juba lapsepõlvest, mil ta õppis muusikakoolis seitse aastat klaverit. Esimene isiklik süntesaator sütitas temas huvi elektroonilise tantsumuusika vastu ning maailmakuulsate DJ-de eeskujul alustas noormees ka ise muusika produtseerimist.

Tänaseks on Syn Cole’i koostöö Avicii management’iga täies hoos ning esimene originaallaul "April" paisati müüki veebruari alguses. Uut hitti saatis isegi suurem menu kui "Silhouettes" remixi. Hetkel on juba lihvimisel järgmine klubimuusikapomm "Miami 82", mille ilmumist võib oodata lähiajal. Lisaks on noor Eesti talent teinud koostööd ka hetkel USA-s tegutseva lauljatariga Kerli, kelle loost "The Lucky Ones" on Syn Cole valmistanud suurepärase remixi. Üle maailma jõudis see müügile 19. märtsil ilmunud Kerli uuel EP-l "Utopia".

"Club Tallinnal on väga suur au võõrustada Avicii leibeli alla kuuluvat uut tõusvat staari elektroonilise tantsumuusika maailmas,“ ütles ööklubi programmijuht Karl Kukke, kes on ka ise suur Syn Cole’i loomingu austaja. "Esinemisele lisab kaalu veel seegi, et tegu on Syn Cole’i esimese ülesastumisega kodumaal Eestis.“

Ka noor DJ ise ootab esimest lavale minekut kodumaal ülima põnevusega. "Kui siiamaani on vaid piiri taga käidud, siis nüüd on mul suur au mängida esmakordselt ka kodupubliku ees! Club Tallinnas kõlavad sel reedel Syn Cole’i oma trackid ning remixid, aga kindlasti ka hetke kuumimad klubihitid mujalt maailmast,“ lubas Syn Cole.

Noort, raketina muusikamaailma tipu poole teel olevale DJ-le
sekundeerib 12. aprillil Hirmo Faktori klubimuusikapeol juba kaks aastat järjest Eesti parimaks plaadikeerutajaks hääletatud DJ Kristjan Hirmo. "Ootan reedesele peole kõiki elektroonilise tantsumuusika sõpru, kes tahavad olla selle ajaloolise sündmuse tunnistajaks," on Kristjan Hirmo elevil. "Kindlasti saab olema väga hea ning lõbus pidu," lisab ta. Faktoritaseme hoiavad reedel Club Tallinnas kõrgel ka Hirmo Faktori silmipimestavad go-go tantsijad.