Varasemalt on Lazarev korduvalt Venemaa eurolaulu valimiselt omal soovil kõrvale jäänud ja pakkumistest ära öelnud, kuid tänavu tundis ta, et pakutud laul kõnetas teda. "See lugu meeldis mulle nii väga, et andsin nõusoleku esinemiseks," rääkis ta saatele "Ringvaade".

Mees tunneb end teiste europoiste seas juba vana mehena. "Olen päris vana, osalejate seas üks vanemaid, sain mõne päeva eest 33-aastaseks. Põhimõtteliselt olen seal üks keskealisetest," naeris mees, ent on kindel, et noor põlvkond ja värske veri on Eurovisioni võistlusele ainult hea. "Noorte trendid on suurepärased," lisas ta.

Lazarev on õnnelik, et fännidele lugu meeldib ja inimeste keskendumine muusika üle on tal vaid hea meel.

Sergei mänedžer, kuulus Filipp Kirkorov närveerib isegi rohkem, kui artist ise. "Hetkel eriti, kuna mulle on väga oluline, et Sergei tooks laulu kuulajateni, esitaks seda võrratult," rääkis Kirkorov.

Tallinna kontserti ärajäämise pärast on aga Sergeil tõeliselt kahju. "Enne seda, Peterburis, hakkas mul kontserdi ajal halb ja pidin seal teise kontserdi ära jätma ning Eesti oma edasi lükkama. Lootsin väga Jüriga kohtuda, aga tean tema lugu hästi ja soovin talle kindlasti palju edu."