Stig on endale appi palunud ka Oliver Kuusiku, Silver Laasi, Ivo Linna ja noorukese Emili Jürgensi, kellega meil kontserdi eel vestelda õnnestus.

Emili on 17-aastane Rakvere tüdruk, kes andis hiljuti koos Cartoonist tuntud Hugo Martin Maasika ja Futuristiku nime all esineva Kris Evan Sädega välja oma debüütsingli „My Love 2 U”.

Koostöö Stigiga ei ole Emili jaoks esmakordne: „Tunneme Stigiga varasemast ja nii ta mulle selle idee välja pakkuski.“ Neiu oli plaanist vaimustuses ning on asunud juba ka harjutama. "Ma olen selle võimaluse eel nii elevil ja tohutult õnnelik, et juba sellises vanuses Stigiga koostööd teha õnnestub,“ tunnistab ta.

McCartneyst ja The Beatlesist rääkides toob Emili oma lemmikloona välja pala „Hey Jude“, kuid lisab, et kontserdikava veel täiesti paigas ei ole ja isegi kui oleks, eisaaks ta sellest lähemalt rääkida, et mitte üllatusmomenti ära rikkuda. Seetõttu palusime lauljannal esitada katkendi mõnest talle südamelähedasest loost ja muidugi kõlas meilegi raadiohiti „My Love 2 U” refrään. Aimu sellest, kuidas 17-aastane Emili live’is laulab, saad videost!

Vaata Emili lugu "My Love 2 U" koos Wateva nimelise duoga: