Marko lisab, et ta on osalenud ka superstaarisaates, kus ta kohtus ka kõige fantastilisema taustalaulja Siretiga.

Muuhulgas teeb Marko bändi ansambliga Empiré. Nendega on lauluhimuline mees jõudnud ka Sky Plusi sügishitti. Nüüd tunneb Marko end piisavalt enesekindlana, et vallutada Eesti Laulu lava. Marko jaoks oli kolmas kord proovida Eesti Laulul õnne. “See näitab, et järjepidevus viib lõpuks eduni,” lisab ta.

Ringvaadet”, kus selgusid kõik 24 finalisti, Marko ei vaadanud, sest ta oli selleks hetkeks juba käega löönud. “Arvasin, et keegi helistab,” tunnistab andekas noormees.

Õhtupoole saigi Marko telefonikõne ning korraks kasvas tema elevus suureks, sest arvas, et teda teavitatakse edasi pääsemisest, kuid siis selgus, et tegemist oli telefonimüüjaga. Hiljem aga helistas Markole tema vanaema, kes soovis talle Eesti Laulu pääsemise puhul õnne. Lauljal polnud aga aimugi, mille puhul vanaema talle õnne soovib, sest ta ei osanud arvata, et teda saatis edu.

Marko räägib, et kirjutab laule enda kogemuste jagamiseks. “Üritan leida tasast pinda, kus saab teiste inimeste südametesse ennast murda,” ütleb Marko. “Teen seda pigem iseenda loomingulise väljundi leidmiseks,” lisab muusik.