Kes veel pakuks venekeelset teenindust, kaklust ja haigusi?

Preili tunneb end puudutatuna, et saates "Õhtusöök viiele" avaldatud mõte, et "Lasnamäe kollid on pehmelt öeldes mõttetud" on eesti inimestes pahameelt tekitanud. "Väga kurb on vaadata, kuivõrd ebatolerantsed on meie inimesed nende suhtes, kes pole tolerantsed!" leiab ta ning tõstab seejärel klaasi vaid eestlaste terviseks ning soovitab enda video mõistmiseks venelastel eesti keel ära õppida.

Kindlalt väites, et oma sõnadest ta taganeda ei kavatse, peab ta ühte täpsustust siiski oluliseks. "See polnud jah päris õige, kui nimetasin neid mõttetuteks. Lasnamäe tibladel on väga suur mõte, sest kes muidu pakuks Maxima poodides venekeelset teenindust või tuleks poe järjekorras kallale ja levitaks igasuguseid huvitavaid haigusi. Jaa, mõte on olemas ja ehk on nende eksisteerimine looduse loomulik valik," targutab Margret.

Kas "tibladel" on kolba all väiksed puudujäägid?

"Olles eestlane, siis ma usun, et nii mõnigi vaataja mõistab, mida sõna "tibla" all mõeldakse. ma tõesti arvan seda, et inimene, kes sünnib Eesti riiki võiks elementaarse asja nagu eesti keele ehk emakeele selgeks saada, mitte vastu võidelda sellele loogilisele asjale ja elementaarsele protsessile!" kurjustab ta.

"Ma ei tea, kas see on vene perekondades põlvest põlve kanduv mentaliteet, et põhimõtteliselt ei õpita eesti keelt selgeks või on inimestel kolba all väiksed puudujäägid!" läheb ta veel karmimaks. Jõudes lõppkokkuvõttes välja ka Pronksiöö rahutusteni ning avaldab ka oma arvamuse aktsiooni kohta "Margret Järv Riigikokku!" "Riigikogu suhtes on vara kommenteerida, kuna on veel aega end üles töötada," leiab ta.