Eelmisel kevadel Rock Cafes viimse piletini väljamüüdud Example'i kontsert oli tõeline energiapomm, millest jäid publikule vaid positiivsed emotsioonid. Selle nädala vingeim tantsumuusikasündmus toob peale peaesineja Example'i lavale ka Soome edetabelites kõrgeid kohti hoidva ansambli Heavyweight ja kohaliku tõusva artisti Digital Digital.

Example on Suurbritannia laulja ja räppar, kelle eelmisel aastal ilmunud album "The Evolution of Man" tõusis UK Dance edetabelis kõrgeimale kohale. Albumilt pärinevad singlid "Say Nothing" ja "Close Enemies" teevad ilma ka Eesti raadiojaamades.

HeavyWeight on kollektiiv, kes on oma lühikese eksistentsi jooksul lava jaganud väga muljetavaldavate artistidega - LMFAO, David Guetta, Jennifer Lopez, Skrillex jpt. Bändi läbilöögisingel "Come Alive" on olnud enimsoovitud looks Soome rahvuslikus raadios YleX ning püsis Top 10 tabelis rohkem kui 20 nädalat.

Digital Digital loodi 2010. aastal ja bänd seob endas d´n´b, popmuusika, breakstepi, techno ja rockmuusika elemente. Piletid Example'i kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kontsert on vanusepiiranguga 16 eluaastat.

Uksed kontserdile avanevad kell 19.00, artistid alustavad kell 20.30.