Aastaid elektroonilise tantsumuusika kõige teravamasse tippu kuulunud DJ ja produtsent müüb alati välja kõik klubishowd ning tema CV-sse kuuluvad iga aastased esinemised maailma suurimate festivalide pealavadel nagu: Tomorrowland, TomorrowWorld, Ultra Music Festival, Summer Sound Festival, Global Gathering jpt. Alates 2009. aastast on Emery kuulunud maailma TOP100 DJ hulka, platseerudes 2010. aastal seni kõrgeimale, 7. kohale!

Tema tuntumad hitid on "Concrete Angel", "Sanctuary", Krewella'ga koostöös sündinud "Lights & Thunder", kunagise Love Parade hümni taaslooming "Meet Her In Miami" ning ülipopulaarse laulusaate "The Voice" finaalis laulnud ingli häälega Bo Bruce'ga valminud lugu "U", mis on pärit tema 1. aprillil ilmuvalt teiselt stuudio albumilt "Drive".

Gareth Emery puhul on tegemist väga omalaadse produtsendiga, kes pärast pikki aastaid katsetamist on leidnud oma niši ning raudse koha elektroonilise tantsumuusika austajate südames. Alates 2008. aastast kuulub talle plaadifirma Garuda, mille alt on lisaks Emeryle hitte tulnud ka artistidelt nagu: Ben Gold, Craig Connelly, Tritonal, Blake Jarrell, Mark Eteson ning M.I.K.E. 2010. aastal ilmus tema kauaoodatud debüütalbum "Northern Lights", mis tõusis #1 tantsumuusika albumiks USAs. Sealt pärineb tema üks kõige suuremaid hitte "Sanctuary", mis valiti aasta ühes oodatuimas, Armin van Buureni raadioshows kokku pandavas tabelis teisele kohale.

2012. aastal ühendas Gareth jõud talendika vokalisti Christina Novelliga, kellega koostöös valmis praeguseks hetkeks Youtubes 18 miljonit vaatamist kogunud megahitt "Concrete Angel", mis valiti mitmetes erinevates edetabelites aasta parimaks tantsumuusika looks. Pärast seda on Emery tegelenud rohkem oma poole miljoni kuulajaga raadioshow, esinemiste ning fännide poolt kannatamatult oodatud 1. aprillil ilmuva uue artisti albumiga "Drive". Paljud tantsumuusika eksperdid nimetavad seda aga vaikuseks enne tormi!

Factorys üritusel soojendavad Garethit Eesti elektroonilise muusika artistid Probe, Kaimo K ja Tarmo Tammel.

Esimesed 200 "Early Bird" piletit ekslusiivsele klubiõhtule hinnaga 10€ on saadaval alates 23. märtsist kõikidest Piletilevi müügipunktidest ning GateMe keskkonnast!