Esmakordselt Eesti klubide ajaloos ootab ees tõeline vaatemäng professionaalsete iluuisutajatega: 5-kordne Eesti meister iluuisutamises Natalia Mintals, kes on ka Euroopa- ja maailmameistrivõistluste osavõtja ning Inglismaa jääshow "The Russian Ice Stars" esineja; 4-kordne Eesti meister üksiksõidus Roman Martõnenko, samuti Euroopa- ja maailmameistrivõistluste osavõtja ning Inglismaa jääshow "The Russian Ice Stars" esineja; 7-kordne Eesti meister jäätantsus Kristina Kalesnik, kes on lisaks Inglismaa showle "Russian Ice Stars" osalenud ka Hollandi "Tähed jääl" saates. Nendega ühineb 6-kordne Eesti meister paarissõidus Ilja Glebov, kes lisaks Euroopa ja maailmameistrivõistlustel osalemisele ning 2010.aasta olümpiamängudest osa võtmisele on ka jääshow "Royal Caribbean International" esineja!

Juba esimesest minutist satute jääkunsti maailma, kus efektselt ühenduvad tehnilised raskused ja tantsugraatsia, jõud ja artistlikkus, säravus ja dünaamika. Imekaunis haldjas ja tema sõber äratavad ellu oma võluva laulmisega muinasjutulise metsa, kus kuusk-kaunitar, baleriinid-lumehelbekesed, näärivana ja Snegurotška võtavad vastu madu-võrgutaja!
Rekordiline kogus sädelevat lund, hanged ja tuisk: emotsioonidelaviin ja muidugi kuldsed šampusepiisad. Kõigile idamaise eksootika austajatele on avatud Vesipiibu-lounge klubi 3.ndal korrusel. Valitakse õhtu kõige stiilsema paradiisineiu, esinevad DJ Deniss Karabljoff ja DJ Sonic.

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevi müügipunktides.