Esinemise Pärnusse kinnitas hetkel raadiote üks mängituim artist Post Malone, kelle hitt "Rockstar" kerkis edetabelite esikohale muuhulgas USA-s, Austraalias, Kanadas, Portugalis, Iirimaal, Uus-Meremaal, Rootsis, Soomes. Lisaks kinnitati esinejate hulka Norra päritolu Kygo, kellel sel
kuul ilmus koostöös ansambliga OneRepublic uus singel "Stranger Things".

Festivalil esinevad ka Alan Walker, kelle aastatetagune debüütsingel "Faded" on tänaseks päevaks müünud end plaatinanormi jagu rohkem kui kümnes riigis ja kelle tuurid lähevad vaid väljamüüdud saalidele; aasta-aastalt fännide poolt festivalile soovitud Rootsi duo Galantis, kellel on Spotify keskkonnas igakuiselt rohkem kui 11 miljonit kuulamist; hardstyle'i fännide suur lemmik Headhunterz, eestlaste südametesse end kirjutanud Tungevaag & Raaban, electro-house'i pakkuv Tujamo Saksamaalt ning R3hab ja Moksi Hollandist.

Festivali asutaja ja üks omanikest Hardi Loog lausus esinejatenimistut kommenteerides, et tulemas on läbi aegade võimsaim Weekend Festival Pärnus. "Post Malone on selle suve festivalide nõutuim artist ning läbirääkimised Kygo võimaliku esinemise üle on kestnud aastaid, see kokku on meie jaoks väga suur töövõit. Kui siia lisada eelnevalt väljaöeldud David Guetta, Afrojack ja paljud teised, siis juba see
moodustab kokku väga esindusliku festivali," lausus Loog. "Ja ärme unusta, et me ei ole veel kaugeltki pooli artiste avalikustanud."

Eelnevalt on festival 2018. aasta augustiks kinnitanud järgnevad artistid: David Guetta, Afrojack, Oliver Heldens, Sigma, $uicideboy$,Big Shaq, Slushii ja Swanky Tunes.

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic pakub külastajatele lisaks mitmel laval rikkalikule programmile palju muid atraktsioone, samuti ei puudu välisündmusele omane telkla. Kaunisse Pärnu randa paigaldatakse 4 lava, kus kolme päeva jooksul astub üles 60-70 artisti.

Piletite avalik müük festivalile algab homme kell 10.00 www.weekendbaltic.com ning Piletilevi müügipunktides.