Raamatu selgrooks on Kati kirju elu 13 aastat, mil ta erineval moel on olnud seotud Ibiza saarega. See on Hiiumaa-suurune maalapp keset Vahemerd, mida reklaamitakse kui hedonismi kantsi, narko- ja peoparadiisi.

Vähesed teavad, et Ibizal on ka varjatud pool, kirgas kargus, mis avaldub eriti selgelt siis, kui hooaeg on läbi ja turistid ära lähevad. Ibizal otsivad ennast ja kadunud aegu hipid-lillelapsed ning teised armastusse ja vabadusse uskujad.

"Minu Ibiza" pole vaid lust ja lillepidu, on ka valu ja haiget saamist nagu elus ikka. Tung minna, olla teel, avastada ennast ja oma identiteeti mujal. Minna üksi, häälega. Minna väikese lapsega. Armastuse otsimine, vaimustuse leidmine.

Ibiza hõngu toovad Von Krahli Hundva muusikud - Kati on selle ansambli solist. Ette võib tulla ka üllatusi - seda enam, et väljas on täiskuu, mis on oluline tegelane ka "Minu Ibiza" raamatus...

Kohapeal Von Krahli teatris (Tallinn, Rataskaevu 10/12) saab osta äsja trükikojast saabunud raamatuid (müük toimub sularahas) ning autor jagab soovijatele autogramme. Raamatu on välja andnud Petrone Print.