Lõviosa piletitest (66%) on müüdud Eestisse. Top5 kuuluvad ka Läti, Soome, Leedu ja Inglismaa. Kokku on pileteid ostetud 26 riigist. Eksootilisemate kohtadena on tabelis Lõuna-Korea, Lõuna-Aafrika, Fidži, Tšiili, Hispaania ja Mehhiko.

Weekend Festival Balticu pileti- ja akrediteeringujuht Sandra Perens lausus statistikat vaadates, et tegemist on meeldiva üllatusega. "Me ei ole otseselt suunanud oma marketingitegevusi näiteks Lõuna-Koreasse või Mehhikosse, aga ometigi leiavad inimesed tee Pärnusse festivalile," lausus Perens. "Piletiostmise aktiivsus sellistes riikides näitab ilmekalt, et Eestit tutvustavad väliskülalistele kõige paremini sündmused ise."

Festival on 2017. aasta augustiks kinnitanud järgnevad artistid: Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Brennan Heart, Cheat Codes, Clean Bandit, Deadmau5, Futuristik, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Tchami ning Tungevaag & Raaban. Festivali lõplik esinejatenimistu tehakse teatavaks kevadel.