Tavapäraselt jagub Pärnus parkimiskohti 5000 autole, kuid kolmel festivalipäeval suureneb nõudlus ligi 2 korda. Siinkohal tulebki appi Barking, kes sel aastal vastutab viie parkla eest.

Kui varasemalt on Barking parkimist pakkunud kokku kolmes parklas, siis sel aastal on lisaks kahele suurele festivaliparklale Port Arturi parkimismajas ning Laial tänaval, lisandunud on ka 3 parklat linna südames.

Barkingu müügi- ja partnerlussuhete juhi Maxim Shilo sõnul on kõigi parklate suureks plussiks nende lähedus festivalialale ning suurematele majutusasutustele ja söögikohtadele: “Sel aastal lisandunud 3 parklat linna südames jäävad aga festivalialast kõigest 5-10 minuti kaugusele. “

Ka hinnastamine on sel aastal pisut muutunud. Port Arturi ning Decora parklate päevapileti hind on 10€ ning 3-päeva hind vastavalt 30€ ja 20€. Südalinna parklate pilet maksab 40€. Kõikides parklates on mehitatud valve ning parkimispileti eest on võimalik tasuda Barking äpiga, sularahas või kaardiga.

Alates tänasest on kõigil soovijatel võimalus Barkingu kodulehelt soetada või broneerida autokoht endale sobivas parklas.

Barkingu meeskond teeb kõik endast oleneva, et tagada külastajatele muretu parkimine. Shilo sõnul peaks Weekendi nädalavahetusel inimeste põhirõhk minema festivali nautimisele. “Omalt poolt teeme kõik, et festivali külastaja peaks parkimise peale võimalikult vähe aega, raha ja närvi kulutama. Oleme kindlad, et ka sel aastal sujub Weekend Festival Balticu ja Barkingu ametlik koostöö suurepäraselt.”

Weekend Festival Baltic 2017 toimub Pärnu rannas juba kolmandat aastat. Kolme päeva jooksul astub üles ca 80 hetke kõige kuumemat tantsu- ja popmuusikaartisti meilt ja välismaalt.