Kuna just sellel esimesel nädalavahetusel augustis on alati hotellide ja korterite hinnad kahe- kuni kümnekordistunud, on Weekend Festival võtnud endale südameasjaks pakkuda ka erinevaid lahendusi, mis on kvaliteetsed ja mugavad.

Tänavu pakutakse muusikasõpradele nelja erinevat varianti: Weekend, Priority, VIP ja Lux telklad, millest viimane on saadaval esimest korda. Tegemist on luksusliku telgiga, millel on puitpõrand, ilmastikukindel katus, elekter ja madratsid. Mõnusa boonusena on selle telgi ees ka pisike terrass, kus saab sõprade seltsis istuda ja päikest võtta.

Weekend Festivali ametlik telkla asub Ranna puiesteel, festivaliala vahetus läheduses. Telklas on külastajail ööpäevaringselt võimalik täita kõhtu hea ja paremaga, kasutada pakihoidu, laadida telefoni, saada arstiabi, kasutada dušši ja palju muud. Lisaks pakutakse festivalihuntidele ka muud meelelahutust. Kogu ala on ööpäevaringse turvafirma valve all.

Vaata lähemalt möödunud nädalal eetrisse läinud "Weekenderi" saatelõigust, kus jagatakse ka muud põnevat ja kasulikku infot!

3.-5. augustini Pärnus toimuv suve suurfestival Weekend Festival Baltic kinnitas eile oma esinejate hulka kodumaise tantsumuusika lipulaeva Cartoon, kes annab festivali raames ainsa kontserdi sel suvel.

Eelnevalt on festival 2017. aasta augustiks kinnitanud järgnevad artistid: Alan Walker, Alesso, Alex Mattson, Alma, Andres Puusepp, Alok, Armin van Buuren, Bass Modulators, Bombossa Brothers, Brennan Heart, The Chainsmokers, Cheat Codes, Clean Bandit, deadmau5, Don Diablo, Futuristik, GTA, Jauz, Kristjan Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martin Garrix, MHKL, NOËP, Proteus, Púr Múdd, Radical Redemption, Rae Sremmurd, Sub Focus, Syn Cole, Tchami ning Tungevaag & Raaban, Wild Motherfuckers ja [Ex] Da Bass. Järgmised esinejad saavad teatavaks 22. mail!

Piletid festivalile on müügil www.weekendbaltic.com ning Olerexi tanklates üle Eesti. Tasub kärme olla, sest eriti hea hinnaga pileteid jätkub kuni 5.juunini!