Alustuseks ütles Gunnar, et neid murekohti oli esimesel päeval päris mitu, aga tegemist polnud liiga kriitiliste probleemidega.

"Esiteks oli paar muret koju saadetud käepaeltega, sest inimesed ei teinud registreerimisprotseduuri nii nagu see õpetus ette nägi," seletas mees.

Teiseks murekohaks oli käepaelte vahetuse järjekorra pikenemine. "Eelnevatel aastatel käis tavalise käepaelaga vahetus kuidagi kiiremini. Nüüd peab inimene registreerimise käigus läbima mitu sammu ja siis kulubki seal keskmiselt ühe inimese peale 45 sekundit," rääkis Gunnar.

Lisaks sellele usub festivali meediajuht, et neil oli piisavalt jõudlust kiireks tegutsemiseks ja probleem oli pigem selles, et inimesed hakkasid piletitega tegelema alles viimasel hetkel.

"Esmaspäeval avatud Port Arturi putkas oli esimesel päeval tehtud ainult 450 vahetust. Eile aga seisid seal inimesed väidetavalt paar tundi. Me oleksime võinud avada putkasid ka kaks nädalat tagasi, aga ka siis tegeletaks vahetusega alles viimased hetkel," seletas mees.

Sellegi poolest, on need kõik mured iseenesestmõistetavad, sest tehnika kaasamisega juhtuvadki erisugused vältimatud tõrked. “Ei ole päris viperusteta läinud, aga ei ole midagi väga dramaatilist,” usub Gunnar.

Probleemide esinemisel soovitab festivali meediajuht olla külastajatel mõistev ning rahulik. Samuti on Weekendi alal mitu infopunkti, kus tulevad inimesed heameelega appi. "Me üritame lahendada neid asju nii kiiresti kui võimalik," kinnitas mees.