See on lugu armastusest esimesest silmapilgust, mis tabab Lisat ja Giorgit, kes kohtuvad Gruusia linna Khuthaisi tänaval. Ootamatust tundest vallatud noored unustavad küsida teineteise nimesid. Järgmiseks päevaks kokku lepitud kohtumine ei saa plaanitud moel teoks, sest öösel tabab neid needus. Kas nad üldse kunagi saavad kokku? Ja kas nad tunnevad sel juhul teineteist ära? Samal ajal jätkub elu nende kodulinnas vanaviisi: tänavakoerad hulguvad ringi, jalgpallifännid valmistuvad maailmameistrivõistlusi vaatama ja filmigrupp intervjueerib armastajapaare. Kas see kõik aitab Lisa ja Giorgi taas kokku?



Saksamaal režissööriks õppinud Gruusiast pärit Alexandre Koberidze film võitis 2021. aasta Berliini filmifestivalil kriitikute žürii FIPRESCI parima filmi auhinna ja kandideeris Kuldkarule.

Filmi režissöör Alexandre Koberidze kirjeldab, mis teda filmi inspireeris tegema: “Kui ma olin laps, pidin tihti kandma kaasas amuletti, et see kaitseks mind "kurja silma" eest. Tänapäeval ei tee nii enam eriti keegi. Ma tahtsingi teada, miks see nii on. Kas "kurja silma" enam ei ole olemas või ei usu enam keegi sellesse? Mõistagi pole mu film ainult "kurjast silmast", vaid jõududest üldisemalt. Head ja kurjad jõud on meie materialistlikust maailmast justkui kadunud, aga tõstavad vahel ikka pead. Mind huvitab suhtumine seletamatutesse jõududesse ja sellesse, mis on nende positsioon igapäevaelus. Mis side on kahe inimese vahel ja miks on nii valus, kui see side katkeb? Keegi ei tea seda. Filmis esinev metamorfoos ei ole minu jaoks allegooria või metafoor, vaid pigem miski, mis toimub meie silme alla - kõik muu on tõlgendamise küsimus.”

Filmis mängivad Giorgi Ambroladze, Oliko Barbakadze, Giorgi Bochorishvili jt.