Väidetavalt on president Putinil (69) alates 2008. aastast salasuhe olümpia kuldmedalisti Alina Kabajevaga (38). Paaril olevat juba kaks ühist last, keda riigipea pole seni omaks tunnistanud. Nüüd näitab Vene uudistekanali General SVR Telegram, et Kabajeva on taas lapseootel. "Putin sai teada, et tema armuke on taas rase, ja see polnud planeeritud," kirjutatakse väljaandes. "Eile nägi president morn välja ja see on mõistetav, sest selgus, et tema laste ema Alina Kabajeva on keerulisel ajal uuesti rasestunud."

Šveitsi väljaanne Sonntagszeitung avaldas hiljuti, et presidendil on Kabajevaga kaks poega. Esimene sündis 2015. aastal Šveitsis ja teine ​​​​​​​​​​2019. aastal Venemaal. Šveitsi päritolu arst, kes poegade olemasolu kinnitab, töötab Sant'Anna kliinikus, kus sündis paari esimene laps. Sama inimene aitas väidetavalt ilmale tuua ka teise poja, kes sündis kolm aastat tagasi.

Möödunud nädalal selgus, et EL kavatseb kehtestada Kabajevale Kremli propaganda tegemise eest sanktsioonid. Väljaandes The Wall Street Journal avaldatud raporti kohaselt on Kabajeva ja tema pere vara kasvanud, sest Kabajeva kuulub Putini siseringi.

Väidetavalt pärineb uus teave Kabajeva sõbralt, kes tunneb ka sünnitusel viibinud Šveitsi arsti. "Meie allikas kinnitab kindlalt: Alinal ja Putinil on olnud suhe," kirjutab väljaanne. "Putin on Alina poegade isa ja naisel pole suhteid teiste meestega. See oleks tema jaoks liiga ohtlik."