Prantsuse väljaanne Voici avaldab, et prints Alberti (63) ja printsess Charlene'i (43) abielu on lõpusirgel. Sellest ei tule lihtne lahutus, sest Charlene asub alaliselt elama Šveitsi ja kolib ilma lasteta Genfi linna. Väidetavalt saab ta aastas umbes 12 miljonit eurot toetust, kuid on sunnitud lapsed Monacosse jätma.

"Paljud arvavad, et probleem on Alberti ja Charlene'i liidus, kuid Charlene'i tervis räägib juba enda eest," ütles kohtuekspert Sara Ericsson selle aasta alguses, "Kohus peaks kaaluma sel teemal avatumat suhtlemist, sest selline olukord tekitab uskumatult palju spekulatsioone."

Charlene veetis peaaegu kogu 2021. aasta oma perekonnast lahus, vaeveldes tõsiste terviseprobleemide käes. Printsessi reis Lõuna-Aafrikasse kestis möödunud aastal ligi kümme kuud, sest ta sai reisi ajal tugeva nina-, kõrva- ja neelupõletiku. Teda opereeriti kaks korda ega lubatud koju sõita.

Kuulujutud paari võimalikust lahkuminekust pole uued. Juba 2011. aastal hakati kahtlustama, et nende suhtega pole kõik korras. Teatavasti põgenes printsess enne pulmapeo toimumist Monacost kolm korda. Viimast korda põgenes ta kaks päeva enne abiellumist. Paari pulmapeo pildid panid samuti välismeedia kihama, sest Charlene'il olid silmad märjad ja kahtlustati, et tegu polnud õnnepisaratega.