Kim Kardashian kandis MET Galal ikoonilist Marilyn Monroe kleiti, mille väärtus ulatub viie miljonini. Moe- ja ajalooeksperdid olid tema teguviisist vägagi häiritud. "Kleit istus Monroele ideaalselt. Keegi teine ​​ei oleks nii täiuslik," arvas kollektsionäär Fortner, kes on Monroe elu pikalt uurinud. "Kim Kardashiani mõõtmed erinevad Marilyni omadest – seega on loogiline eeldada, et kangas ja õmblused on nüüd välja venitatud," lisas ta. Ekspertide hinnangu kohta saad lähemalt lugeda siit.

Kardashian ei lasknud end inimeste arvamusest heidutada, vaid pani Met Gala järelpeo jaoks selga teise Marilyni ikoonilise õhtukleidi. Tegu on sama kleidiga, mida Monroe kandis 1962. aasta Kuldgloobuste galal, kui võitis parima filmi auhinna.

Liibuvat metsarohelist kleiti ehivad litrid ja seljaosa on lahtine. Kardashian valis aksessuaarideks smaragdist ja kullast kõrvarõngad, mis sobisid kleidiga nagu valatult. Tal olid Met Galal blondid juuksed. Meediastaar postitas oma Instagrami kontole sellest kleidist ka pildi. "See on üks minu elu suurimaid privileege, et sain sel erilisel õhtul lasta oma sisemisel Marilynil särada, " kirjutas naine foto alla.