Johnny Depp ja Amber Heard käivad praegu kohtuteed ja lahkavad seal oma suhte keerdkäike. Näitlejad on üksteist laimamise eest kohtusse kaevanud. Protsessi käigus on esitatud teravaid süüdistusi seksuaalkuritegude ja julma vägivaldse käitumise kohta.

Hiljuti selgus, et Heard roojas tõepoolest pärast tulist arutelu Deppi voodipoolele. Varasemalt näitlejanna eitas juhtunut ja üritas asja koera kaela veeretada. Deppi toetajad kasutasid juhust ja häkkisid Heardi IMDB profiilile sisse, et naise kasutajanimi ära muuta. Seetõttu figureeris näitlejatar andmebaasi leheküljel mõnda aega nime all "Amber Turd". Turd on inglise keeles ropp väljend, kirjeldamaks väljaheidet.

IMBD on filmide andmebaas, mis sisaldab teavet näitlejate, filmide, seriaalide ja muu videosisu kohta. Praeguseks on Heardi kasutajanimi taas õigeks tagasi muudetud.

Heardi voodisse roojamise lugu leidis aset 2016. aastal, kui naine tähistas oma 30. sünnipäeva. Näitlejanna vihastas, kuna ekskaasa ei jõudnud tema peole õigeks ajaks. Deppi sõnul hakkas Heard juhtunu tõttu karjuma ja teda peksma ning seetõttu otsustas mees ööbida oma teises korteris. Koju naastes avastas näitleja, et pruut on juba välja läinud ja tema voodipoolele endast ebameeldiva üllatuse maha jätnud.