Vogue püüdis Dua Lipa kinni tema "Future Nostalgia" tuuril, kui naisel on antud 23 kontserti 109-st ja palus lauljannal vastata mitmetele küsimustele, mis puudutasid nii tuuri kui ka staari isiklikku elu. Dua tunnistas ühes vastuses, et enda jaoks kõige erilisema show on ta andnud New Yorkis Madison Square Gardenis ja see jättis talle unustamatu mälestuse.

Kõige haavatavana tundis Dua end Washington DC toimunud kontserdi laval, kui pillas käest mikrofoni ja pidi seetõttu laulmise katkestama. "Ma ei olnud selleks valmis," lausus ta.

Popstaar ütles interjuus, et soovib teda kuulama tulnud fännidele anda oma kontserdiga tõelise elamuse. "Mulle meeldiks, kui neil oleks väga lõbus ja higine tantsukogemus, kus nad saavad 90 minutiks unustada kõik muu," tõdes Lipa.

Dua tunnistas videos, et unistas lauljaks saamisest juba pisikesest peast, kui oli kõigest 3-4 aastat vana. Ta hakkas laulmisega tegelema tõsisemalt 15-aastaselt, kui kolis Kosovost Londonisse. Muusikat tehes õppis lauljanna olema tõeliselt uhke oma loomingu üle. Artistina soovib ta, et tal poleks kahetsusi oma otsustele tagasi vaadates.

Lauljanna on võitnud oma loominguga ka Grammy ja Dua sõnas, et ta esimene Grammy seisab hetkel kodus kaminasimsil.