Adele’il on juba kolm kodu ühes Beverly Hillsi naabruskonnas, kus elab ka palju tuntud staare. Nendest talle aga ei piisanud ja jaanuaris ostis lauljanna endale juba neljanda kodu, vahendab Daily Mail. Uue maja soetas Adele 58 miljoni dollari eest märulinäitleja Sylvester Stallone’ilt, kes algselt soovis maja eest saada lausa 110 miljonit dollarit.

Lauljanna uus kodu on avar ja küllaltki ruumikas, elamispinda leidub pea 1800 ruutmeetri ulatuses. Majas on kokku kaheksa magamistuba ja 12 vannituba. Kõige suurema magamistoa ehk sviidi juurde kuulub saun leiliruumiga ja terassiga kontor. Lisaks on majas professionaalne kinoruum, ventilatsiooniga sigarituba ja kogu pere jaoks sobilik jõusaal. Luksusliku maja elutoast avaneb vaade Beverly Hillsi kuulsale Rodeo Drive tänavale. Maja kõrval on suur bassein, spaa ja garaaž, kuhu mahub kaheksa autot ja kunstistuudio. Peen maja asub staaride poolt heaks kiidetud piirkonnas – seal oli kunagi elanud Rod Stewart, hetkel resideeruvad seal ka Denzel Washington ja Eddie Murphy.

Adele'i uus maja

Briti lauljanna privaatsuse ja koju tungivate fännide pärast muretsema ei pea – uhke häärber asub pika ja privaatse tupiktee lõpus. Kogu naabruskond on turvatud lausa kahe aiaga, millest esimene on kohe piirkonda sisenedes ja teine maja juures.

Adele’i uue kodu disainis Edward Granzbach ja see valmis 1994. aastal.