Ameerika saatesarja "The Kardashians" uue episoodis ühes stseenis küsis pereema Kris Jenner oma vanimalt tütrelt Kourtney Kardashianilt, kuhu ta hinnaline ja tuntud ehtekunstniku Lorraine Schwartzi loodud kihlasõrmus on kadunud. Sõrmuse kinkis Kardashianile tema kallim Travis Barker oktoobris, kui palus Kourtneyt omale naiseks. Ta oli sõrmuse katki teinud sellele peale astudes, vahendab Page Six.

Kourtney kirjeldas sõrmusega juhtunud intsidenti ja sõnas, et see on tõenäoliselt kõige halvem asi, mis temaga juhtunud on. "Ma istusin maas dressipluuse voltides. Ma võtsin sõrmuse ära ja panin selle enda kõrvale põrandale arvates, et see on seal turvalises kohas," sõnas naine. Kahjuks nii ei läinud.

"Ma pidin midagi ülevalt kapist võtma ja toolilt maha tulles astusin ma sõrmuse peale," rääkis Kourtney õnnetusest. "Ma nutsin hüsteeriliselt oma garderoobis tunde." Hiljem helistas Kourtney oma kihlatule ja rääkis talle juhtunust. Travis lahendas olukorra rahulikult ära – ta viis sõrmuse parandusse. Kourtney tundis end siiski juhtunu pärast väga halvasti. "See raputas mind tugevalt. Sõrmus on kõige ilusam asi, mis mul eales olnud on ja kuidas ma võisin niimoodi teha?" rääkis ta.

Õnneks sai sõrmus kiirelt parandatud ja säras maikuu algul New Yorkis toimunud MET Galal juba taas Kourtney sõrmes.