"Noh, mina tajusin kolm aastat kiiremini ära. Mul läksid ikka kohe jalad nõrgaks."

Pärast möödunud juulikuud, kui teletoimetajal ja Pajuvärava loomatalu perenaisel Heidil suhe purunes, ravis ta pikalt hingehaavu.

Nüüd on ta aga taas õnnelik ja armunud – Heidi kõrval on Saaremaa juurtega Taavi Püüa, kes pikalt tegutsenud laevaehitajana.

"Tegelikult saime Taaviga kokku Tinderis juba kolm aastat tagasi. Meil tekkis imeline hingeline side, aga et omavahel püsisuhtesse astuda, selleks polnud me kumbki veel valmis. Meie vahel arenes hoopis sügav sõprus ja õppisime teineteist hoopis sügavamalt tundma. Vahepeal olid meil erinevad kaaslased, aga jaanuaris otsustasime, et oleme ühiseks teeks valmis," rääkis Heidi toona Kroonikale. Ta nendib, et nagu ikka tema elus, ei juhtu midagi sekunditki varem kui ainult õigel hetkel.

"Tean ka seda, et see suhe, milles olin enne Taavit ja mis juulis purunes, oli tegelikult ettevalmistus sellele, mis mul on nüüd. Pool aastat olin üksi, tegelesin endaga ja võtsin aega endasse vaadata. Aga nüüd olen tõesti õnnelik ja imelises kohas," jagas Heidi oma õnne.

Jaga
Kommentaarid