96-aastane kuninganna Elizabeth II tähistab tänavu oma 70. troonijuubelit. Pühapäeval, 15. mail toimus sel puhul Royal Windsor Horse Show. Hoolimata terviseprobleemidest jäi monarh kaamerasilma ette erakordselt reipa ja säravana, vahendab DailyMail.

Windsori lossi lähistel toimunud ratsutamise sõule oli kohale tulnud ka mitmeid kuulsuseid, nende seas Dame Helen Mirren, Tom Cruise ja Damian Lewis. Ajakirjanik Phillip Schofield sõnas, et näitleja Tom Cruise (59) tekitas oma kohaloluga juubeliüritusel kõvasti segadust. Hollywoodi legend saabus 15. mai õhtul õhtul Windsori hoovi, sabas hullunud fännid, kes lootsid teda lähemalt näha.

Phillip Schofield selgitas esmaspäeva hommikul pikemalt, mis sündmused tegelikult tol õhtul aset leidsid. "Cruise tekitas pühapäeva õhtul Windsoris täieliku kaose, kuna otsustas stuudiosse sisse jalutada," ütles Schofield, "politsei pidi siis suure hulga rahvast läbi kontrollima." Teleajakirjaniku sõnul oli näitleja sellest hoolimata väga viisakas ja meeldiv inimene. "Kui olime intervjuu ära teinud, läks ta alla korrusele ja tutvustas end kõigile," rääkis Schofield.

Enne Elizabethiga kohtumist tunnistas Hollywoodi näitleja saatejuhile, et imetleb kuningannat väga.

Jaga
Kommentaarid