"“So Toxic" on glamuurne kummardus ikoonilisele Studio 54 ajastule New York'is. Groovy bass ja haarav drum beat panevad tantsupõranda kindlasti rappuma ka kümneid aastaid peale legendaarse diskoklubi sulgemist," räägib loo atmosfäärist Alexandra Elizabeth.

Alex jätkab: „Laulusõnu kirjutades mõtlesin ma „What would Cher say?", kuna loo sõnum keerleb popdiiva kuldajastus, ümber joovastava peo meeleolu ning ühe inimese story, kes soovib, et teda nähakse rohkem kui lihtsalt lõbustust õhtuks. Lõpuks annab loo peategelane järele ning alistub ümberringi toimuvale."

Alexandra Elizabeth Ljadov

Peter Suski ja Alexandra Elizabeth Ljadovi poolt loodud videos soovisid mõlemad autorid, et see tunduks 70-ndate teleshow'de sarnane. Videost leiab viiteid Cher'i versioonile kuulsast hitist „Disco Inferno" ning videotiim, lavastaja ja koreograaf andsid endast parima, et videolugu tunduks ajastutruu ning pala mõõde kasvaks laulu edenedes.".

Eestis on Majorlilkween üles astunud Eesti Filmiauhindade galal, Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade galal, mitmes teleshows ja andnud mitu kontserti. „Loodan, et lähitulevikus saan oma muusikat elavas esituses Eesti kuulajateni tuua. Seni teen tööd stuudios ning valan oma fantaasiad ja emotsioonid videotesse." räägib Majorlilkween.