"Nad on abielus," ütles lähedane allikas Daily Mailile. "Väga vähesed inimesed teadsid nende pulma kohta."

Sami näol on tegemist rikka perekonna võsukesega, kelle vanemate varandus on tulnud tänu populaarsetele hotellidele. Etoni kolledžis Harryga koos tudeerinud mees ei ole iseseisvalt karjääri teinud, vaid aitab oma vanemaid nende äris. Sami ja Chelsy ühine poeg Leo sündis jaanuaris.

Zimbabwest pärit Chelsy oli suhtes prints Harryga aastatel 2004 kuni 2010. Pärast seda olid nad mõnda aega lahus, kuid leppisid ära vahetult enne prints Williami ja Kate Middletoni pulmi. Suursündmusele võttis Harry oma pikaajalise pruudi kaasa, kuid Chelsy sai just antud päeval aru, et tema ei soovi sellist elu, nagu Kate'i ees oli ootamas.

Mitmed allikad on väitnud, et enne Meghan Markle'iga kohtumist väitis Harry oma sõpradele, et Chelsy on "parim asi, mis temaga iialgi on juhtunud". Vahetult enne oma pulmapäeva tegi prints telefonikõne Chelsyga, et temaga lõplikult hüvasti jätta. Ekspruut oli ka nende tseremooniale kutsutud ning Chelsy võttis kutse ka vastu. Ta on hiljem tunnistanud, et ei soovinud pulma tegelikult minna.