Deppi advokaadid küsitlesid kaks päeva Johnny endist abikaasat Amber Heardi. Deppi advokaat Camille Vasquez uuris Heardilt tema endise tüdruksõbra Tasya van Ree kohta. Nad olid romantilises suhtes 2008. aastal ning Heard mõtles temaga abielluda juba enne seda, kui samasooliste abielu Ameerikas lubatud oli. Amber kasutas isegi naise perekonnanime ja esitles end Amber van Ree’na, vahendab Mirror.

2009. aastal oli naiste vahel toimunud intsident, kus Heard oli van Ree käevart löönud ja talt kaelakee kaelast rebinud. Kaks politseinikku nägid juhtunut pealt ning Heard arreteeriti, kuid süüdistused eemaldati kiirelt, vahendab Daily Mail. Paar läks lahku 2012. aastal ning samal aastal hakkas Heard kohtingutel käima Johnny Deppiga.

"Johnny Depp ei ole teie ainuke partner, keda te olete rünnanud," ütles advokaat Vasquez kohtus. Tunnistajapingis istunud Heard ei olnud selle väitega nõus. "Ma pole kunagi ühtegi oma partnerit rünnanud. Ma pole kunagi rünnanud härra Deppi ega kedagi teist, kellega ma olin romantiliselt seotud," vastas Heard selle peale.

Advokaat Vasquez uuris Heardilt ka tema rolli kohta filmis "Aquaman" ja küsis, kas Heard sai rolli tänu Deppile. Heard vastas, et tema sai rolli tänu proovikatsetele. Vasquez uuris näitlejannalt edasi, kas tema oli suhtes kadedam pool. "Johnny on alati olnud kade, kui ma töötan," tõdes ta.

Deppi ja Heardi kohtuprotsess on kestnud juba nädalaid ning peaks läbi saama 27. mail.